Inspectie/onderhoud

Hulp bij dakinspectie

Om lekkages in uw dakbedekking te voorkomen, raden wij aan om regelmatig een dakinspectie uit te voeren. Voor een dakinspectie bent u bij Verhoeven Kunststofdaken aan het juiste adres! Wij controleren op vakkundige wijze uw dakbedekking op beginnende slijtage. Door slijtage kan regenwater uw woning binnen sijpelen. Dit kan ernstige schade aan uw dakconstructie toe brengen. Denk hierbij aan houtrot. Laat nu uw dak inspecteren. Bel ons op: 06 – 10 89 45 03.

Werkzaamheden dakonderhoud

Door uw dak regelmatig te onderhouden voorkomt u problemen aan uw dak. Tijdens het onderhoud van het dak controleren wij de dakbedekking op beschadigingen. Verder controleren wij de onderkant van het dak op lekkages en checken wij of de dakisolatie nog in goede staat verkeerd. Wij werken het dak onderhoud volgens een vaste procedure af. Hierdoor zien wij eventuele mankementen niet over het hoofd.

Hoe werkt een dakinspectie?

Onze dakdekkers lopen uw dakbedekking volledig na. Ze kijken hierbij of en in welke mate sprake is van slijtage. Hoe u de slijtage kunt herkennen hangt af van het type dakbedekking wat u heeft. Zo ontstaan er bij een bitumen dak scheurtjes waardoor regenwater en vocht in uw woning kan sijpelen.

Hoe werkt dakonderhoud?

Dakonderhoud betekent dat wij uw dak(en) jaarlijks controleren, schoonmaken en waar nodig repareren. Voor deze dakwerken bieden wij verschillende pakketten aan.

Impressies