Dakkapel

Wat is een dakkapel?

Een dakkapel wordt als opbouw op uw dak geplaatst. Het zorgt voor meer licht en ruimte in uw huis. Dakkapellen zijn er in verschillende varianten. U kunt kiezen uit prefab of traditionele dakkapellen. Een traditionele dakkapel wordt ter plekke op uw dak gebouwd. Een prefab dakkapel wordt ‘kant-en-klaar’ op uw dak geplaatst.

Meer ruimte

Het grootste voordeel van een dakkapel is dat u veel meer ruimte en licht in uw huis krijgt. Uw donkere zolder verandert binnen één dag in een ruime slaapkamer of werkkamer. Groter wonen zonder te verhuizen? Bel ons op: 06 – 10 89 45 03.

Op zoek naar een dakkapel op maat?

Met een traditionele dakkapel wordt er op basis van uw wensen een plan gemaakt. Dit kan handig zijn als u een bestaande dakkapel vervangt of als u in een monumentaal pand woont en moet voldoen aan bepaalde regels. Voor een dakkapel op maat is vaak een vergunning nodig, maar het voldoet dan wel helemaal aan uw wensen.

Kies voor kwaliteit

De experts van Verhoeven Kunststof Daken hebben allen een jarenlange ervaring op het vlak van dakwerken. Door de ruime ervaring en juiste diploma’s van onze dakdekkers garanderen wij dat zij u snel en vakkundig kunnen ondersteunen bij uw dakrenovatie of onderhoud. Daarnaast verzekeren wij u van aantrekkelijke prijzen, en uitstekende kwaliteit. Uw dakreparatie, dakonderhoud en dakreiniging is bij ons dakdekkersbedrijf in goede handen!

10 jaar garantie

Verhoeven Kunststof Daken biedt u standaard 10 jaar garanie op waterdichtheid. Deze garantie is te verlengen met 5 jaar doormiddel van een onderhoudscontract. Heeft u interesse? Vraag dan bij ons om de voorwaarden.

Impressies