Dakisolatie

Bespaar met dakisolatie!

Warme lucht stijgt op! Dit betekent dat de meeste warmte via het dak naar buiten gaat. Tenminste als uw woning geen dakisolatie heeft. U stookt dus voor de vogels. Met dakisolatie kunt u ruim 500 euro per jaar besparen. Daarnaast houdt u in de zomer de warme buitenlucht buiten uw huis. Dit zorgt voor een aangenamere woonomgeving. Ook geld besparen? Bel ons op: 06 – 10 89 45 03.

Dak isoleren

Heeft u een plat of hellend dak? Bij een plat dak zijn er verschillende mogelijkheden om het dak te isoleren. Dit hangt af van de verschillende dakconstructie’s. Wilt u een hellend dak isoleren, dan kunt u dit aan de binnenkant of aan de buitenkant doen.

Hoe werkt een dakinspectie?

Onze dakdekkers lopen uw dakbedekking volledig na. Ze kijken hierbij of en in welke mate sprake is van slijtage. Hoe u de slijtage kunt herkennen hangt af van het type dakbedekking wat u heeft. Zo ontstaan er bij een bitumen dak scheurtjes waardoor regenwater en vocht in uw woning kan sijpelen.

Kies voor kwaliteit

De experts van Verhoeven Kunststof Daken hebben allen een jarenlange ervaring op het vlak van dakwerken. Door de ruime ervaring en juiste diploma’s van onze dakdekkers garanderen wij dat zij u snel en vakkundig kunnen ondersteunen bij uw dakrenovatie of onderhoud. Daarnaast verzekeren wij u van aantrekkelijke prijzen, en uitstekende kwaliteit. Uw dakreparatie, dakonderhoud en dakreiniging is bij ons dakdekkersbedrijf in goede handen!

10 jaar garantie

Verhoeven Kunststof Daken biedt u standaard 10 jaar garanie op waterdichtheid. Deze garantie is te verlengen met 5 jaar doormiddel van een onderhoudscontract. Heeft u interesse? Vraag dan bij ons om de voorwaarden.

Impressies