Dakisolatie

Bespaar met dakisolatie!

Warme lucht heeft de neiging om op te stijgen, wat betekent dat zonder dakisolatie veel van de kostbare warmte van uw huis via het dak verloren gaat. Dit komt erop neer dat u in feite warmte aan de buitenlucht verspilt. Met dakisolatie kunt u aanzienlijk besparen, tot wel 500 euro per jaar, omdat u minder hoeft te stoken om uw huis op de gewenste temperatuur te houden.

Niet alleen in de winter, maar ook in de zomer biedt dakisolatie voordelen. Het houdt namelijk de warme lucht van buiten tegen, waardoor uw huis koeler blijft. Dit zorgt voor een comfortabelere en aangenamere leefomgeving, zelfs tijdens hittegolven.

Kortom, dakisolatie is een investering die niet alleen helpt om uw energiekosten te verlagen, maar ook om het binnenklimaat van uw huis gedurende het hele jaar te verbeteren. Het is een win-win situatie voor uw portemonnee en uw comfort. Ook geld besparen? Bel ons op: 06 – 10 89 45 03.

Dak isoleren

Heeft u een plat of hellend dak? Bij een plat dak zijn er verschillende mogelijkheden om het dak te isoleren. Dit hangt af van de verschillende dakconstructie’s. Wilt u een hellend dak isoleren, dan kunt u dit aan de binnenkant of aan de buitenkant doen.

Hoe werkt een dakinspectie?

Onze ervaren dakdekkers voeren een grondige inspectie uit van uw dakbedekking om slijtage te identificeren. De manier waarop slijtage wordt herkend, is afhankelijk van het type dakbedekking dat u heeft. Hier zijn enkele veelvoorkomende tekenen van slijtage voor verschillende soorten dakbedekking:

Bitumen dak:
Scheurtjes: Kleine scheurtjes of barsten in de bitumenlaag kunnen zich ontwikkelen na verloop van tijd, vooral als gevolg van temperatuurschommelingen. Deze scheurtjes kunnen leiden tot lekkages.

PVC dak:
Verkleuring: Veranderingen in de kleur of degradatie van het PVC-materiaal kunnen wijzen op slijtage.

EPDM dak:
Blaasvorming: Bij EPDM-dakbedekking kunnen luchtbellen of blaasvorming optreden, wat een teken kan zijn van problemen met de hechting.

Kies voor kwaliteit

De deskundige vakmensen van Verhoeven Kunststof Daken beschikken allen over uitgebreide ervaring op het gebied van dakwerken. Dankzij hun ruime ervaring en de juiste diploma’s kunnen onze dakdekkers u verzekeren van snelle en vakkundige ondersteuning bij uw dakrenovatie of onderhoud. Bovendien garanderen wij aantrekkelijke prijzen en leveren we uitmuntende kwaliteit. Of het nu gaat om dakreparaties, dakonderhoud of dakreiniging, bij ons dakdekkersbedrijf bent u in goede handen. Uw dakproject wordt met zorg en expertise behandeld om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft.

10 jaar garantie

Verhoeven Kunststof Daken biedt standaard een garantie van 10 jaar op waterdichtheid voor onze dakwerkzaamheden. Voor extra gemoedsrust en een verlenging van 5 jaar op deze garantie, bieden wij de mogelijkheid van een onderhoudscontract aan. Als u geïnteresseerd bent in deze optie, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om de specifieke voorwaarden te bespreken. Uw tevredenheid en de duurzaamheid van uw dak zijn voor ons van het grootste belang, en wij staan klaar om u de best mogelijke service te bieden.

Impressies