Dakbedekking

Uw dakspecialist!

Voor dakbedekking gaat u naar Verhoeven Kunststof Daken, uw dakspecialist! Wij staan klaar voor al uw dakbedekking. Verhoeven Kunststof Daken is een jong en professioneel bedrijf, gespecialiseerd in dakbedekking! Bij Verhoeven Kunststof Daken staat vakmanschap voorop. En toch krijgt u dakbedekking voor concurrerende prijzen. Vraag snel een offerte aan en wij stellen voor u een prijsopgaaf samen voor uw dakbedekking. Bel ons op: 06 – 10 89 45 03.

Goede dakbedekking

Waar moet dakbedekking aan voldoen? Een vraag waar verschillende antwoorden mogelijk op zijn. Wij bepalen samen met u wat de beste dakbedekking voor uw daken is. Zo kan b.v. dakbedekking voor uw huis totaal anders zijn dan voor uw tuinhuisje of garage met plat dak. Dakbedekking voor een tuinhuisje bestaat meestal uit dakshingles. Terwijl op plat dak weer EPDM moet komen. Geef daarom al uw wensen aan ons door en wij zorgen voor de juiste dakbedekking. 

Wat is EPDM dakbedekking?

EPDM dakbedekking wordt gemaakt van de chemische componenten Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. De samenstelling is zo in elkaar gezet dat deze ideaal is om te gebruiken als EPDM dakbedekking. Deze samenstelling biedt unieke kansen voor uw dak. Bovendien wordt EPDM dakbedekking zoveel mogelijk uit één stuk gemaakt waardoor de kans op lekkages nihil is.

Milieuvriendelijke en duurzaam

Kunststof dakbedekking wordt gebruikt op platte of licht hellende daken. Voor het aanbrengen van de kunststof wordt geen brander gebruikt. Hierdoor is het veiliger en milieuvriendelijker. Doordat kunststof een licht materiaal is, is deze dakbedekking weinig belastend voor de dakconstructie. Daardoor is een lichtere onderconstructie mogelijk. De meest gebruikte kunststof dakbedekkingen zijn: PVC en EPDM.

Wat is bitumen dakbedekking?

Bitumen wordt al ruim 70 jaar wordt gebruikt om platte daken mee te bedekken. 99% van de platte daken in Nederland zijn voorzien van bitumen dakbedekking. Vroeger werd bitumen gebruikt om schepen waterdicht te maken. Bitumen is enorm sterk en bovendien waterdicht.

Shingle daken aanleggen

Vaak worden shingle daken gebruikt voor tuinhuizen, balkonoverkappingen en woonhuizen. Ze zijn niet alleen decoratief maar ook heel eenvoudig aan te brengen. Hierdoor zijn ze een uitstekend alternatief voor dakpannen en andere dakbedekkingen. Shingle daken zijn geschikt om hellende daken vanaf 15 graden waterdicht te maken.

Dakbedekking voor tuindaken

Tuindaken zijn milieuvriendelijk en bieden goede isolatie. Mos of sedum wordt aangebracht bovenop de reguliere dakbedekking. Door mos of sedum op uw dak aan te brengen kunt u eenvoudig een tuin op uw dak realiseren.

Hoe werkt dakonderhoud?

Dakonderhoud betekent dat wij uw dak(en) jaarlijks controleren, schoonmaken en waar nodig repareren. Voor deze dakwerken bieden wij verschillende pakketten aan.

10 jaar garantie

Verhoeven Kunststof Daken biedt u standaard 10 jaar garantie op waterdichtheid. Deze garantie is te verlengen met 5 jaar doormiddel van een onderhoudscontract. Heeft u interesse? Vraag dan bij ons om de voorwaarden.

Impressies