Over ons

Verhoeven Kunststof Daken

Verhoeven Kunststof Daken is de specialist op het gebied van platte en hellende daken in de industriële en particuliere sector. Wij snappen als geen ander dat een dak een belangrijke functie vervult in het waterdicht houden van een gebouw. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in PVC dakbedekking, Bitumen, TPO, Universal icopal en tuindaken. Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatie project het kan bij ons allemaal. Daarnaast zijn we ook sterk in dakonderhoud en onderhoudscontracten, dit met als doel het ontzorgen van de klant. Bekijk onder het kopje ‘projecten’ voor onze gemaakte werken.

24 uur service

Is uw dak getroffen door een zware storm, hagelbui of ander natuurgeweld? Heeft u dak per direct onderhoud nodig? Wat de situatie ook is, het moet zo snel mogelijk verholpen worden. Schade aan uw dak kan voor nog meer schade in uw huis zorgen. Voor een dakdekker met spoed neemt u contact op met Verhoeven Kunststof Daken. U kunt onze 24 uurs service altijd inschakelen om problemen met uw dak te verhelpen.

Onze experts

De meeste klanten schakelen een dakdekker in voor het verhelpen van een daklekkage. Maar wist u dat wij nog veel meer werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren? Zo kunnen wij voor u het dakonderhoud en dakreparatie van een plat dak verzorgen, maken wij uw dakgoten schoon en reinigen of renoveren wij uw dak.

De experts van Verhoeven Kunststof Daken hebben allen een jarenlange ervaring op het vlak van dakwerken. Door de ruime ervaring en juiste diploma’s van onze dakdekkers garanderen wij dat zij u snel en vakkundig kunnen ondersteunen bij uw dakrenovatie of onderhoud. Daarnaast verzekeren wij u van aantrekkelijke prijzen, en uitstekende kwaliteit. Uw dakreparatie, dakonderhoud en dakreiniging is bij ons dakdekkersbedrijf in goede handen!

Waarom voor ons kiezen?

24/7 Service

Voor een dakdekker met spoed neemt u contact op met Verhoeven Kunststof Daken. U kunt onze 24 uurs service altijd inschakelen om problemen met uw dak te verhelpen.

10 jaar garantie

Verhoeven Kunststof Daken biedt u standaard 10 jaar garantie op waterdichtheid. Deze garantie is te verlengen met 5 jaar doormiddel van een onderhoudscontract.

Onderhoudsvrij

Doordat een kunststof dak van PVC of EPDM gemaakt is, is het erg betrouwbaar en waterdicht. Kunststof daken van Verhoeven Kunststof Daken gaan jaren mee en blijven erg mooi.

Vakkundig advies

De experts van Verhoeven Kunststof Daken hebben jarenlange ervaring met dakwerken. Door hun ruime ervaring en kennis kunnen zij u vakkundig advies geven.