Daklekkage

Heeft u een daklekkage?

Verhoeven Kunststof Daken helpt u graag verder. Wij repareren uw daklekkage op vakkundige wijze. Wij maken gebruik van EPDM, wat duurzamer en milieuvriendelijker is dan andere dakmaterialen. Neem contact met ons op en u wordt zo snel mogelijk geholpen. 

Voorkom lekkage

Wilt u regelmatig gebruik maken van onze diensten en zodoende een daklekkage voorkomen of nog sneller laten verhelpen? Vraag dan een offerte aan voor een onderhoudscontract. Wij controleren dan jaarlijks uw dak op slijtage, waterdichtheid en lekkage. Bel ons op: 06 – 10 89 45 03.

Wij denken graag een stapje verder

Voor dakrenovatie kunt u ook bij ons terecht, er zijn verschillende mogelijkheden om uw dak te renoveren en Verhoeven Kunststof Daken geeft u hierbij een advies op maat. Denk hierbij aan isolatieverbetering en/of toepassen van kunststof dakbedekking.

Voordelen dakgoot renovatie

Door een dakgoot met EPDM te bedekken breng je een beschermlaag aan in de huidige dakgoot wat ervoor zorgt dat lekkages worden opgelost. Naast het oplossen van lekkages voorkomt EPDM corrosie in de goten door zure regen of andere milieu invloeden.

Hoe werkt een dakinspectie?

Onze dakdekkers lopen uw dakbedekking volledig na. Ze kijken hierbij of en in welke mate sprake is van slijtage. Hoe u de slijtage kunt herkennen hangt af van het type dakbedekking wat u heeft. Zo ontstaan er bij een bitumen dak scheurtjes waardoor regenwater en vocht in uw woning kan sijpelen. 

Hoe werkt dakonderhoud?

Dakonderhoud betekent dat wij uw dak(en) jaarlijks controleren, schoonmaken en waar nodig repareren. Voor deze dakwerken bieden wij verschillende pakketten aan.

Impressies