Daklekkage Oosterhout

Eerste hulp bij daklekkage Oosterhout!

Een daklekkage is vervelend en moet zo snel mogelijk worden opgelost. Vaak zijn de oorzaken van een daklekkage: verouderde dakbedekking, verschoven dakpannen, stormschade, lekkage/verstopping hemelwaterafvoer of verouderde schoorstenen. Onze dakdekkers werken met de nieuwste technieken waardoor een lekkage aan uw dak meestal snel gevonden en gerepareerd kan worden. Wij staan 24/7 klaar voor uw daklekkage Oosterhout.

Hoe gaan wij te werk bij daklekkage Oosterhout?

Onze monteur bekijkt de oorzaak van de lekkage en bekijkt mogelijke oplossingen. Deze oplossingen worden met u besproken waarna we beginnen met de reparatie. In veel gevallen repareren wij de lekkage direct om grotere schade te voorkomen. Het komt soms voor dat we kiezen voor een tijdelijke noodoplossing om op een later tijdstip de lekkage voorgoed te verhelpen.

Verhoeven Kunststofdaken uw partner voor daklekkage Oosterhout

De experts van Verhoeven Kunststof Daken deinzen niet terug voor een daklekkage. Met onze jarenlange ervaring en kennis hebben wij uw lekkage snel opgelost. Onze vakmensen gaan voor kwaliteit en komen pas van het dak af als deze helemaal gerepareerd is. Naast het repareren van lekkage’s zijn wij ook in staat om uw dakbedekking aan te brengen of te vervangen, maken wij uw dakgoten schoon en kunnen wij uw dak isoleren. Kortom, bij Verhoeven Kunststofdaken bent u aan het juiste adres voor uw daklekkage Oosterhout!

Daklekkage Oosterhout
Daklekkage Oosterhout

Daklekkage Oosterhout op plat dak

Gele/bruine kringen op uw muren of plafond zijn vaak een teken van een lekkage op uw plat dak. Het is verstandig deze lekkage zo snel mogelijk op te sporen en te repareren. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans op schade aan uw dakconstructie en muren. Onze experts hebben uw lekkage snel opgespoord. Door gebruik te maken van een rookmachine is uw lekkage binnen 30 minuten zichtbaar! Hierdoor zijn wij in staat uw daklekkage Oosterhout snel en vakkundig op te lossen. Heeft uw daklekkage in de regio Oosterhout? Neem dan contact met ons op. Binnen 24 uur inspecteren en repareren wij uw plat dak.

Kwaliteit en zekerheid!

Wij verwerken altijd hoogwaardige producten, maar wat is een hoogwaardig product zonder een vakkundige hand die het product verwerkt. Onze mensen op het dak maken uiteindelijk de kwaliteit. Met hun jaren lange ervaring, scholing en betrokkenheid maken zij uiteindelijk het dak waar wij allemaal trots op kunnen zijn. Als dakdekker Oosterhout zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid daarom voeren wij onze werkzaamheden veilig, duurzaam en milieuvriendelijk uit. Alle bitumen producten worden gescheiden ingezameld en/of hergebruikt.

Waarom voor ons kiezen?

24/7 Service

Voor een dakdekker met spoed neemt u contact op met Verhoeven Kunststof Daken. U kunt onze 24 uurs service altijd inschakelen om problemen met uw dak te verhelpen.

10 jaar garantie

Verhoeven Kunststof Daken biedt u standaard 10 jaar garantie op waterdichtheid. Deze garantie is te verlengen met 5 jaar doormiddel van een onderhoudscontract.

Onderhoudsvrij

Doordat een kunststof dak van PVC of EPDM gemaakt is, is het erg betrouwbaar en waterdicht. Kunststof daken van Verhoeven Kunststof Daken gaan jaren mee en blijven erg mooi.

Vakkundig advies

De experts van Verhoeven Kunststof Daken hebben jarenlange ervaring met dakwerken. Door hun ruime ervaring en kennis kunnen zij u vakkundig advies geven.