Daklekkage Etten-Leur

Eerste hulp bij daklekkage Etten-Leur!

Lekkage dient snel opgelost te worden. Op die manier voorkomt u grotere schade en beschadiging aan uw eigendommen. Dat kan u veel geld schelen. Neem daarom contact op met Verhoeven Kunststof Daken. Wij verlenen al jarenlang eerste hulp bij daklekkage. We komen zo snel mogelijk bij u in Etten-Leur en omgeving langs om het lek te herstellen. In spoedgevallen zijn we zelfs 24 uur per dag te bereiken. Voor snelle en betrouwbare service zijn wij uw betrouwbare partner!

Daklekkage Etten-Leur? Zo gaan wij te werk!

Wanneer onze dakdekker bij u langskomt in Etten-Leur bekijkt hij eerst wat de oorzaak van de lekkage is. We bespreken met u de oplossingen en de bijbehorende kosten. In sommige gevallen is een tijdelijke noodreparatie noodzakelijk en maken we een afspraak voor de definitieve oplossing. In andere gevallen moet de lekkage direct gerepareerd worden om grotere schade te voorkomen. Daklekkage Etten-Leur? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Verhoeven Kunststofdaken uw partner voor daklekkage Etten-Leur

De experts van Verhoeven Kunststof Daken deinzen niet terug voor een daklekkage. Met onze jarenlange ervaring en kennis hebben wij uw lekkage snel opgelost. Onze vakmensen gaan voor kwaliteit en komen pas van het dak af als deze helemaal gerepareerd is. Naast het repareren van lekkage’s zijn wij ook in staat om uw dakbedekking aan te brengen of te vervangen, maken wij uw dakgoten schoon en kunnen wij uw dak isoleren. Kortom, bij Verhoeven Kunststofdaken bent u aan het juiste adres voor uw dak!

Daklekkage Etten-Leur
Daklekkage Etten-Leur

Daklekkage Etten-Leur opsporen

Het vinden van een daklekkage kan soms moeilijk zijn. De plek waar u het water signaleert, is in veel gevallen niet de locatie waar het lek zich bevindt. Het opsporen van uw lekkage moet snel gebeuren om grotere schade te voorkomen. Gelukkig zijn de medewerkers van Verhoeven Kunststof Daken zeer ervaren in het opsporen van het lek. Met behulp van een rookmachine hebben wij uw daklekkage Etten-Leur snel gevonden. Vervolgens zorgen wij meteen voor het dichten van de daklekkage. Zo bent u verzekerd van een vlugge oplossing!

Kwaliteit en zekerheid!

Wij verwerken altijd hoogwaardige producten, maar wat is een hoogwaardig product zonder een vakkundige hand die het product verwerkt. Onze mensen op het dak maken uiteindelijk de kwaliteit. Met hun jaren lange ervaring, scholing en betrokkenheid maken zij uiteindelijk het dak waar wij allemaal trots op kunnen zijn. Als dakdekker Etten-Leur zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid daarom voeren wij onze werkzaamheden veilig, duurzaam en milieuvriendelijk uit. Alle bitumen producten worden gescheiden ingezameld en/of hergebruikt.

Waarom voor ons kiezen?

24/7 Service

Voor een dakdekker met spoed neemt u contact op met Verhoeven Kunststof Daken. U kunt onze 24 uurs service altijd inschakelen om problemen met uw dak te verhelpen.

10 jaar garantie

Verhoeven Kunststof Daken biedt u standaard 10 jaar garantie op waterdichtheid. Deze garantie is te verlengen met 5 jaar doormiddel van een onderhoudscontract.

Onderhoudsvrij

Doordat een kunststof dak van PVC of EPDM gemaakt is, is het erg betrouwbaar en waterdicht. Kunststof daken van Verhoeven Kunststof Daken gaan jaren mee en blijven erg mooi.

Vakkundig advies

De experts van Verhoeven Kunststof Daken hebben jarenlange ervaring met dakwerken. Door hun ruime ervaring en kennis kunnen zij u vakkundig advies geven.