Dakdekker Raamsdonksveer

Waarom kiezen voor dakdekker Raamsdonksveer?

Voor het verbeteren van uw daken, bent u bij dakdekker Raamsdonksveer aan het juiste adres. Een goed dak is niet iets dat met een paar handelingen verricht is en door de gemiddelde klusser gedaan kan worden. Het getrainde oog van een ervaren dakdekker is enorm belangrijk. Kies daarom voor een dakdekker uit de regio Raamsdonksveer! We onderhouden korte lijntjes met de klant en kunnen snel langskomen. Bij inspecties ziet een ervaren oog de zwakke plekken en de bijna onzichtbare lekkages. Bij het aanbrengen van kunststof dakbedekking worden de kleinste afwijkingen zo opgemerkt en passende oplossingen bedacht bij lastige hoeken en randen. Kortom, vakmanschap is wat u mag verwachten van Verhoeven Kunststof Daken uit Raamsdonksveer. Wij zorgen er als dakdekker Raamsdonksveer voor dat u altijd droog bent onder uw eigen dak!

Dakdekker Raamsdonksveer
Dakdekker Raamsdonksveer

Uw dakdekker uit Raamsdonksveer en omstreken

Kortom, voor al uw dakdiensten is Verhoeven Kunststof Daken de perfecte dakdekker in de regio Raamsdonksveer en omstreken. Als dakdekkersbedrijf zorgen wij voor vakkundig gebouwde daken met goed onderhoud en professioneel advies. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@verhoevenkunststofdaken.nl of bel 06 – 10 89 45 03. Wij staan u graag te woord. Dit zijn onze voordelen:

  • Alles onder één dak
  • 10 tot 15 jaar garanties
  • Wij werken brandvrij
  • Gespecialiseerd in PVC dakbedekking
  • Gespecialiseerd in platte en hellende daken
  • Onderhoudscontracten met goede voorwaarden

Maak nu gebruik van onze diensten en profiteer van onze service. U heeft bij ons binnen 24-uur al een offerte!

Dakisolatie door dakdekker Raamsdonksveer

Wij maken uw dak niet alleen sneeuw- en waterdicht, maar maken uw huis ook behaaglijk om in te wonen door middel van dakisolatie. Het isoleren van uw huis of bedrijfspand is noodzakelijk om warmteverlies te voorkomen. Een leuk voordeel hiervan is dat uw energierekening ook omlaag gaat. Een goede isolatie voorkomt vocht, hierdoor vermindert ook de kans op daklekkage.

Dakisolatie is mogelijk voor platte en hellende daken. Een hellend dak kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant geisoleerd worden. Bij het isoleren aan de buitenkant wordt de hele dakconstructie beschermd tegen kou en vocht.

Dakdekker Raamsdonksveer
Dakdekker Raamsdonksveer

Kwaliteit en zekerheid!

Wij verwerken altijd hoogwaardige producten, maar wat is een hoogwaardig product zonder een vakkundige hand die het product verwerkt. Onze mensen op het dak maken uiteindelijk de kwaliteit. Met hun jaren lange ervaring, scholing en betrokkenheid maken zij uiteindelijk het dak waar wij allemaal trots op kunnen zijn. Als dakdekker Raamsdonksveer zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid daarom voeren wij onze werkzaamheden veilig, duurzaam en milieuvriendelijk uit. Alle bitumen producten worden gescheiden ingezameld en/of hergebruikt.

Waarom voor ons kiezen?

24/7 Service

Voor een dakdekker met spoed neemt u contact op met Verhoeven Kunststof Daken. U kunt onze 24 uurs service altijd inschakelen om problemen met uw dak te verhelpen.

10 jaar garantie

Verhoeven Kunststof Daken biedt u standaard 10 jaar garantie op waterdichtheid. Deze garantie is te verlengen met 5 jaar doormiddel van een onderhoudscontract.

Onderhoudsvrij

Doordat een kunststof dak van PVC of EPDM gemaakt is, is het erg betrouwbaar en waterdicht. Kunststof daken van Verhoeven Kunststof Daken gaan jaren mee en blijven erg mooi.

Vakkundig advies

De experts van Verhoeven Kunststof Daken hebben jarenlange ervaring met dakwerken. Door hun ruime ervaring en kennis kunnen zij u vakkundig advies geven.