Dakdekker Oosterhout

Waarom kiezen voor dakdekker Oosterhout?

Wij staan bekend als de dakdekker in Oosterhout die meedenkt en klantvriendelijk is. Er is namelijk geen betere reclame dan mond – op – mond – reclame. Dus onze service als dakdekker in Oosterhout is altijd TOP! Onze klantenkring bestaat uit, woningstichtingen, verpleeghuizen, energiebedrijven, gemeenten, particulieren, beleggers en aannemers. Wij zijn zowel in de renovatie en onderhoud als in de nieuwbouw werkzaam, en verwerken:

  • Dak isolatie in alle soorten en dikte
  • Bitumenproducten van APP en SBS
  • EPDM (ook in goten)
  • TPO
  • PVC
  • Afdekkappen en boeien van Plastisol, aluminium en zink.
  • Plaatsen van dakbeveiliging
  • Groendaken
Dakdekker Oosterhout
Dakdekker Oosterhout

Uw dakdekker in Oosterhout!

Wilt u het dak van uw woning of bedrijfspand beschermen tegen de elementen? Wilt u minder geld uitgeven aan stookkosten, dankzij een goede dakisolatie? Verhoeven Kunststof Daken – uw dakdekker Oosterhout staat klaar om u te helpen. Als professionele dakdekker Oosterhout kunnen wij uw dak voorzien van hoge kwaliteit PVC dakbedekking. Wacht niet. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als dakdekker Oosterhout kiezen wij voor PVC dakbedekking!

PVC dakbedekking is gemaakt van het kunststof materiaal Polyvinylchloride (pvc is de afkorting), een ander veelgebruikte term is kunststof dakbedekking. Er zijn nog andere soorten kunststof waar het dak mee bedekt kan worden maar de meest gebruikte is toch wel PVC.

Een grote reden dat mensen voor deze dakbedekking kiezen is omdat het in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is; het meer dan 20 jaar meegaat en de aanschaf relatief goedkoop is.

Dakdekker Oosterhout
Dakdekker Oosterhout

Kwaliteit en zekerheid!

Heeft u een professioneel dakdekker Oosterhout nodig? Wij verwerken altijd hoogwaardige producten, maar wat is een hoogwaardig product zonder een vakkundige hand die het product verwerkt. Onze mensen op het dak maken uiteindelijk de kwaliteit. Met hun jaren lange ervaring, scholing en betrokkenheid maken zij uiteindelijk het dak waar wij allemaal trots op kunnen zijn. Als dakdekker Oosterhout zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid daarom voeren wij onze werkzaamheden veilig, duurzaam en milieuvriendelijk uit. Alle bitumen producten worden gescheiden ingezameld en/of hergebruikt. Kies daarom voor Verhoeven Kunststof Daken, uw vakbekwame dakdekker Oosterhout!

Waarom voor ons kiezen?

24/7 Service

Voor een dakdekker met spoed neemt u contact op met Verhoeven Kunststof Daken. U kunt onze 24 uurs service altijd inschakelen om problemen met uw dak te verhelpen.

10 jaar garantie

Verhoeven Kunststof Daken biedt u standaard 10 jaar garantie op waterdichtheid. Deze garantie is te verlengen met 5 jaar doormiddel van een onderhoudscontract.

Onderhoudsvrij

Doordat een kunststof dak van PVC of EPDM gemaakt is, is het erg betrouwbaar en waterdicht. Kunststof daken van Verhoeven Kunststof Daken gaan jaren mee en blijven erg mooi.

Vakkundig advies

De experts van Verhoeven Kunststof Daken hebben jarenlange ervaring met dakwerken. Door hun ruime ervaring en kennis kunnen zij u vakkundig advies geven.