Dakdekker Etten-Leur

Verhoeven Kunststof Dakbedekking

Verhoeven Kunststof Daken is uw vakkundige dakdekker in de regio Etten-Leur. Wij komen langs voor een gratis en vrijblijvende inspectie. Tijdens een inspectie bekijken wij de staat van uw dak en brengen eventuele gebreken in kaart. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een offerte.

Als dakdekker Etten-Leur staan we altijd paraat. Reparaties, lekkages, renovaties, wij verstaan ons vak. Verhoeven Kunststof Daken staat voor vakmanschap en zekerheid! Uiteraard zorgen wij ervoor dat u een waterdicht dak boven uw hoofd heeft. Als dakdekker Etten-Leur kunnen we meer. Denk hierbij aan:

  • Isolatie van uw daken in Etten-Leur e.o.
  • Dakinspecties en advies in Etten-Leur e.o.
  • Onderhoud, reparatie en renovatie van daken in Etten-Leur e.o.
  • Specialist in afwatering in Etten-Leur e.o.
  • Installeren van lichtkoepels in Etten-Leur e.o.
  • Installeren en afwerken van dakgoten, regenpijpen etc.
Dakdekker Etten-Leur

Een tip van dakdekker Etten-Leur!

Inspecteer minimaal één keer per jaar uw platte dak door een dakdekker in Etten-Leur. Als u dit zelf uitvoert dient er rekening te worden gehouden op welk moment dit gebeurd. Dit om de dakbedekking niet te beschadigen: in de zomer kan bitumen erg zacht worden, terwijl het in de winter (onder 15°C) juist hard wordt en makkelijk knapt of versplintert. Het voor- of najaar is dan ook de beste periode om eventuele herstelwerkzaamheden uit te voeren. Bitumen veroudert door inwerking van zonlicht. Zonlicht beïnvloed ook de levensduur van uw dakbedekking. Wilt u een inspectie? Wij zijn uw dakdekker in Etten-Leur e.o.

Kies voor een dakdekker Etten-Leur!

PVC is een dakbedekking gemaakt van kunststof. Het wordt vooral toegepast bij een plat dak. De dakbedekking bestaat uit rollen, deze worden op het plat dak uitgerold en op maat gesneden. Bent u opzoek naar een vakman die u kan helpen bij het repareren of plaatsen van PVC dakbedekking? Dan bent u bij Verhoeven Kunststof Daken aan het juiste adres! Als dakdekker Etten-Leur zijn wij gespecialiseerd in platte daken. Wij helpen u graag met het aanbrengen of repareren van PVC dakbedekking.

Dakdekker Etten-Leur
Dakdekker Etten-Leur

Kwaliteit en zekerheid!

Wij verwerken altijd hoogwaardige producten, maar wat is een hoogwaardig product zonder een vakkundige hand die het product verwerkt. Onze mensen op het dak maken uiteindelijk de kwaliteit. Met hun jaren lange ervaring, scholing en betrokkenheid maken zij uiteindelijk het dak waar wij allemaal trots op kunnen zijn. Als dakdekker Etten-Leur zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid daarom voeren wij onze werkzaamheden veilig, duurzaam en milieuvriendelijk uit. Alle bitumen producten worden gescheiden ingezameld en/of hergebruikt.

Waarom voor ons kiezen?

24/7 Service

Voor een dakdekker met spoed neemt u contact op met Verhoeven Kunststof Daken. U kunt onze 24 uurs service altijd inschakelen om problemen met uw dak te verhelpen.

10 jaar garantie

Verhoeven Kunststof Daken biedt u standaard 10 jaar garantie op waterdichtheid. Deze garantie is te verlengen met 5 jaar doormiddel van een onderhoudscontract.

Onderhoudsvrij

Doordat een kunststof dak van PVC of EPDM gemaakt is, is het erg betrouwbaar en waterdicht. Kunststof daken van Verhoeven Kunststof Daken gaan jaren mee en blijven erg mooi.

Vakkundig advies

De experts van Verhoeven Kunststof Daken hebben jarenlange ervaring met dakwerken. Door hun ruime ervaring en kennis kunnen zij u vakkundig advies geven.