Dakgoot renovatie

Hoe werkt dakgoot renovatie?

Het is vaak niet nodig om een lekkende dakgoot te vervangen; ook met gootrenovatie kan een prima resultaat behaald worden. De meeste goten in Nederland zijn gemaakt van zink. Ondanks dat een zinken dakgoot wel 40 jaar mee kan gaan, ontstaan in veel gevallen de problemen al eerder in de vorm van lekkage. De goot renoveren met rubberfolie kan de levensduur weer aanzienlijk verlengen. Uw dakgoot laten renoveren? Bel ons op: 06 – 10 89 45 03.

Oude dakgoot blijft zitten

Om te kunnen beplakken wordt alleen de onderste rij pannen tijdelijk verwijderd of omhoog geschoven. De bestaande goot wordt schoongemaakt met een staalborstel en ontvet. Vervolgens wordt een hechtprimer aangebracht in de goot en wordt de zelfklevende folie op de juiste breedte in de goot geplakt.

Op zoek naar een dakkapel op maat?

Kunststof dakgoten hebben veel voordelen. Ze zijn duurzaam, sterk en gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast is kunststof vele malen goedkoper dan zinken dakgoten.

Kies voor kwaliteit

De experts van Verhoeven Kunststof Daken hebben allen een jarenlange ervaring op het vlak van dakwerken. Door de ruime ervaring en juiste diploma’s van onze dakdekkers garanderen wij dat zij u snel en vakkundig kunnen ondersteunen bij uw dakrenovatie of onderhoud. Daarnaast verzekeren wij u van aantrekkelijke prijzen, en uitstekende kwaliteit. Uw dakreparatie, dakonderhoud en dakreiniging is bij ons dakdekkersbedrijf in goede handen!

10 jaar garantie

Verhoeven Kunststof Daken biedt u standaard 10 jaar garanie op waterdichtheid. Deze garantie is te verlengen met 5 jaar doormiddel van een onderhoudscontract. Heeft u interesse? Vraag dan bij ons om de voorwaarden.

Impressies